Om mig

Her er et indledende afsnit om mig 🙂

Jeg er uddannet socialpædagog og autodidakt billedkunstner, og har siden barndommen tegnet og malet, og modelleret i forskellige materialer. 

Jeg har haft mange gode inspirerende læremestre pĂĄ min kreative vej, som for alvor startede med et højskoleophold pĂĄ Brandbjerg Kunsthøjskole i 1968. Jeg modtog her bl.a. undervisning i maleteknikker, plus keramiske metoder af keramiker Erik Nyholm. Oprindelig ønskede jeg en uddannelse som keramiker, og jeg kom ind pĂĄ kunsthĂĄndværkerskolens keramiske linje efter højskoleopholdet. 

Jeg fik stor opmuntring af min farmor, som havde en fortid pĂĄ Kählers Keramikfabrik. Hun var her ansat som hornmalerinde, og her mødte hun min farfar, Hans Thirslund. 

Men jeg kom med tiden til at arbejde med andet end keramikken, sĂĄ som grafik, tekstilbilleder og akrylmaleri. 

​I 80´erne var jeg med til at stifte en grafisk kunstforening un-der Skitsesamlingen i Køge, bl.a. sammen med Poul Lond, Willy Andersson, Per Sendrup, Preben Anderson m.fl. Vi havde vores eget værksted med trykpresser og nødvendige materialer, og vi fik her undervisning af grafiker Gunner Nielsen i bl.a. dybtryksteknikker og litografi. 

Senere arbejdede jeg med et billedtæppeprojekt, hvor jeg brugte forskellige strukturstoffer til applikation af tekstil-billederne, som jeg udstillede mange forskellige steder.  

​Jeg har haft stor glæde af at kunne bruge mine kreative evner sammen med børn og unge i mit pædagogiske arbejde, og senere med voksne i socialpsykiatrien.  

Aktuelt arbejder jeg med at udvikle nogle grafiske metoder ved hjælp af en gammel tøjrulle, hvor jeg kombinerer forskellige grafiske materialer og teknikker. 

​Du kan se nogle af mine grafiske monotypier under BILLEDGALLERI